Κατηγορίες
Εκδηλώσεις 2021

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής και του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου στο Δ.Θ.Π.

Μουσικές και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο περιλαμβάνει η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δήμου Πειραιά, την οποία συνδιοργανώνουν το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση στην οποία συμπράττουν η Παιδική Χορωδία υπό την διδασκαλία της Ματθαίας Σπιταδάκη, το Φωνητικό σύνολο του ΠΜΚΠ Φωνές γυναικών υπό την επίβλεψη της Αντιγόνης Κερετζή, η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά υπό την διεύθυνση της Σταυρούλας Μέντη, καθώς και οι σπουδαστές Νάντια Ζαχούρ και Χαρά Τσιγαρίδα από τάξη Μονωδίας της σοπράνο Μαρίτας Παπαρίζου του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά. Στο πιάνο θα συνοδεύσουν η Μαρία Γκόλγκαρη (καθηγήτρια του ΠΜΚΠ) και η Μαριάννα Κακαβά(απόφοιτος του ΠΜΚΠ).

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού της Ιωάννη Σέργιου Μαγιάτη θα μας ταξιδέψει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο.

Με την ΦΟΠΔΠ θα συμπράξει στο τραγούδι η Ματθαία Σπιταδάκη (καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού).

Καλλιτεχνική επιμέλεια εκδήλωσης: Βασίλης Μαστοράκης και Ιωάννης Σέργιος Μαγιάτης

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου από το ticketservices.gr και τα ταμεία του Θεάτρου.

Κεντρική σκηνή Δημήτρης Ροντήρης

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, 20:00