Κατηγορίες
Εκδηλώσεις 2021

Το Χωριό Των Ξωτικών

Μια από τις πιο αγαπημένες πλατείες των Πειραιωτών η πλατεία Αλεξάνδρας μεταμορφώνεται για 1η φορά σε παραμυθένιο χωριό των Ξωτικών!

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό, φιλοξενεί ένα υπέρλαμπρο πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δένδρο, καθώς και το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της χώρας με μια τεράστια πίστα για ενήλικες και παιδιά.

Ένα πολύχρωμο εντυπωσιακό καρουζέλ, χριστουγεννιάτικο τρενάκι και πολλά παιχνίδια για παιδιά, δεκάδες ξύλινα θεματικά σπιτάκια φωτισμένα με χιλιάδες λαμπιόνια και μόνιμους κατοίκους, ξωτικά και νεράιδες σε κάθε γωνιά του Χριστουγεννιάτικου χωριού.

Παιχνίδια, λάμψη, χρυσόσκονη, πολύχρωμα φωτάκια, ελαφάκια και έλκηθρα θα πλαισιώνουν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της πλατείας Αλεξάνδρας.

Ο Άγιος Βασίλης στο θρόνο του, ξωτικά, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, και μπαλονάδες με κέφι και γιορτινή διάθεση θα χαρίσουν ατελείωτη διασκέδαση στους δημότες και επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο χωριό με πολλές και πρωτότυπες παράλληλες δωρεάν δράσεις, το οποίο θα προσφέρει απλόχερα γιορτινό πνεύμα και μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν σε μια μεγάλη γιορτή!

* Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων.

Πλατεία Αλεξάνδρας

Από Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 9 Ιανουαρίου


Διοργάνωση:
Διεύθυνση Επικοινωνίας – Destination Piraeus
ΟΠΑΝ

Με την ευγενική υποστήριξη:
ΠΑΕ Ολυμπιακός, MSC, Teleperformance, Όμιλος ΟΤΕ, ΙΚΕ