Κατηγορίες
Εκδηλώσεις 2023

Η Μεγάλη Τσιρκο-Διαδραστική Παράσταση

Σάββατο 30.12.2023, 12:00-15:00
Προαύλιος χώρος Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Μια τσίρκο διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια!

Ο Νταν το Ξωτικό, έρχεται να διασκεδάσει και να καταπλήξει μικρούς και μεγάλους με τις μοναδικές του ικανότητες. Ζογκλερικά, κορύνες, μπάλες, κρίκους, διπλά κοντάρια, σημαίες, dragon stuff και την μαγική κρυστάλλινη σφαίρα σε ένα μοναδικό θέαμα.

Ο Christian παρουσιάζει το Bubble Zone, ένα ξέφρενο πάρτι με σαπουνόφουσκες, το οποίο θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους θεατές! Ένα από τα πιο διασκεδαστικά και ιδιαίτερα shows, με μικρές, μεγάλες, τεράστιες, γιγάντιες σαπουνόφουσκες που γεμίζουν τον χώρο σκορπίζοντας γέλιο και χαρά, με ένα συναρπαστικό φινάλε που δεν έχετε ξαναδεί!

Ακολουθεί ο μάγος Dio ένας από τους πιο καταξιωμένους μάγους της Ελλάδας σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με μαγικά κόλπα και παιδοψυχαγωγικά παιχνίδια! Αμέσως μετά ο Antonis στο πιο φαντασμαγορικό fire show με πολλαπλά φλεγόμενα αντικείμενα σε δυναμικές χορογραφίες δημιουργώντας μια μοναδική παράσταση που θα μείνει αξέχαστη…

Ο θρυλικός Christian, ένας πολυ-καλλιτέχνης με μακρά πορεία 25 ετών στον χώρο των ταχυδακτυλουργικών shows, παρουσιάζει το Group Therapy, ένα μοναδικό θέαμα ζογκλερικών. Περίτεχνα ζογκλερικά, φωτιές, χούλα χουπ, μαγικά κόλπα κι όλα αυτά με βασικό πρωταγωνιστή το κοινό.

Τα παιδιά θα συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια της παράστασης, θα γίνουν βοηθοί των ξωτικών θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν στην πιο ΜΕΓΑΛΗ
διασκεδαστική ΤΣΙΡΚΟ-ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ παράσταση!

Διοργάνωση: Διεύθυνση Εξωστρέφειας – Destination Piraeus