Κατηγορίες
Εκδηλώσεις 2023

Κόκκινη Νύχτα – Όλη η Πόλη μια Γιορτή!

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 – 17:00 – 23:00

Ο Πειραιάς γεμάτος φως, στολίδια και μουσικές, φορά τα γιορτινά του στην μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων την Κόκκινη Νύχτα! Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, τα
καταστήματα της πόλης παραμένουν ανοιχτά από τις 10.00 έως τις 23.00, με ελκυστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις στο κοινό.

Το εμπορικό κέντρο του Πειραιά μετατρέπεται σε κέντρο εξωστρέφειας και μεγαλώνει τη διάθεση επισκεψιμότητας στην αγορά, μέσα σε ένα μοναδικό εορταστικό κλίμα.
Ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, θα κατακλείσουν από νωρίς το κέντρο της πόλης, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις δράσεις.

«Θρυλική» νότα στο γιορτινό event η μασκότ του Ολυμπιακού, η οποία θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά!

Κέφι και χαρά θα σκορπίσουν τα μουσικά και χορευτικά δρώμενα που θα εξελίσσονται σε πολλά σημεία του Πειραιά.
Kατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές!
Tο «τρένο των ξωτικών» θα κάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης και περιμένει μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν αυτήν την ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη διαδρομή!

Μουσικά και χορευτικά δρώμενα, καθώς και magic show θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης, από τις 17:30 έως τις 22:30.
Κατά τη διάρκεια των δρώμενων, θα απονεμηθούν βραβεία για τον καλύτερο στολισμό χριστουγεννιάτικης βιτρίνας, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία του συγκροτήματος «The Swingin Cats» στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Διοργάνωση: Διεύθυνση Εξωστρέφειας – Destination Piraeus, Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά


Συμμετέχουν : Σχολή χορού ANGEL DANCESPORT ACADEMY, Σχολή Χορού DEBORAH THOMPSON

Με την ευγενική υποστήριξη: Ολυμπιακός, ΙΕΚ Όμηρος – Aegean College