Κατηγορίες
Εκδηλώσεις 2023

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις  ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Παρασκευή  01.12.2023 έως Σάββατο 23.12.2023
«Δεκέμβριος : Μήνας Αγάπης και Προσφοράς»

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) έχει προγραμματίσει ένα σύνολο χριστουγεννιάτικων δράσεων αλληλεγγύης και στήριξης των συμπολιτών μας που βρίσκονται στις ευπαθείς ομάδες της πόλης.

Η ΚΟΔΕΠ καλεί όλους τους Πειραιώτες στη συλλογή τροφίμων που πραγματοποιεί καθημερινά στην αποθήκη της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου, προκειμένου να μην μείνει κανένα ευάλωτο νοικοκυριό της πόλης μας χωρίς τα απαραίτητα τρόφιμα για το γιορτινό τους τραπέζι. 

Σάββατο 16.12.2023  
Συλλογή χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πειραιά (Πλατεία Κοραή, ισόγειο Δημαρχείου).
 

«Γεύματα Αγάπης»
23, 24 , 25, 26, 30, 31 Δεκεμβρίου 2023 & 01 Ιανουαρίου 2024

Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. για ακόμη μία φορά στηρίζει τους άστεγους διανέμοντας τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γεύματα στους διαμένοντες στο λιμάνι του Πειραιά και στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων «Ανακούφιση».
(Διανομή κουπονιών στις ωφελούμενες οικογένειες της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και στα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για ελεύθερη είσοδο στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Πλατείας Κοραή)

Διοργάνωση: Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.)